Stora Enso hyödyntää älypakkauksissaan pilvipalvelusovellusta

Kuvakaappaus Microsoft Azuresta.
Metsäbiotalouden tulevaisuuskuvasto / Forest Bioeconomy Future Catalogue

Stora Enso ottaa käyttöön Microsoftin Azure -pilvipalvelun älypakkauksissaan. Azure on Microsoftin julkinen pilvipalvelu, jota voidaan käyttää muun muassa suurten datamassojen analysointiin, koneoppimiseen ja virtuaalipalvelinten alustana.

Pilvipalvelun avulla älypakkauksia käyttävät asiakkaat voivat kerätä tietoa analysoitavaksi luotettavasti ja turvallisesti, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Näin kaikki analysoitava tieto on mahdollista myös kerätä yhteen paikkaan.

Stora Enso hyödyntää älypakkauksissaan RFID-radiotaajuustunnistusta, joka mahdollistaa pakkausten paikantamisen ja seuraamisen. Myös pakkausten koskemattomuus voidaan todentaa läpi koko toimitusketjun.

”Microsoft Azure on skaalautuva ja luotettava alusta meille ja globaalisti toimiville asiakkaillemme. Pakkaustietoja voidaan nyt kerätä ja analysoida milloin ja missä tahansa. Älykkäät pilvipohjaiset ominaisuudet ja uusiutuvat pakkaukset on yhdistelmä, joka auttaa parantamaan tehokkuutta ja kannattavuutta”, Teemu Salmi Stora Ensolta.

Kirjoita kommentti